Botengames

We kennen ze inmiddels wel, de vele voetbalspelletjes, de racespelletjes en de actie games. Nee, deze spellen zijn genoeg gespeeld. De leukste spellen spelen zich toch af op het water, bij voorkeur met een schitterende boot. Daarbij is het aanbod aan boten games ook zeer breed, zo kunt u kiezen uit de boten oorlog, het parkeren van boten en het racen met boten. In het ene spel moet u uw schip verdedigen, in de andere boten game bent u de kapitein van een groot schip

De onvoorspelbaarheid van het water

Deze boten games zijn voor alle leeftijden en bij deze spellen raakt u niet uitgespeeld. Volgens de trendwatchers heeft dit verschillende redenen. Zo is het een enorme uitdaging om in de gaan op de onvoorspelbaarheid van het water. Niemand weet wat het water zal doen en hoe hier op te reageren. Voornamelijk bij de boot races is dit zeer uitdagend en brengt het heel veel spanning met zich mee. Bij andere spellen heeft dit weer minder invloed, maar gaat het voornamelijk om het schip zelf. Een goed voorbeeld hiervan is Schip Verdedigen.

Schip Verdedigen

Een van de meest gespeelde boten games is Schip Verdedigen. Zoals de naam al doet vermoeden, is de game gebaseerd op het beveiligen van een schip. Allerlei monsters hebben het op uw schip gericht, deze zult u moeten weren. Het verdedigen van uw schip tegen de monsters doet u door de vele objecten die u onderweg in het spel aantreft. Zo bouwt u een brede keuze aan wapens op waarmee u alle tegenstanders kunt vernietigen.