Vis- en consoleboten

Geplaatst op: 15-02-2013

Bent u een fanatieke visser of bent u op zoek naar een kleine en wendbare boot die toch relatief veel power bevat? Een console boot is de boot die u zoekt. Een consoleboot of visboot is een open bootje zonder kajuit, maar het is wel mogelijk om uzelf te beschermen tegen weer en wind door middel van een dakzeil. Een kleine bui weerhoudt u er dus niet vak om lekker het water op te gaan.

Vissen in een echte visboot

Een consoleboot is een kleine en compacte boot die makkelijk te vervoeren is met behulp van een speciale trailer. Zodoende kunt u de boot perfect gebruiken tijdens het vissen op een meer. Een visboot heeft als grote voordeel dat deze erg wendbaar is. Tevens krijgt vissen een nieuwe dimensie wanneer u dit doet in een klassieke visboot. Het is dus niet alleen een vervoersmiddel, maar ook een esthetisch object dat bijdraagt aan de ervaring van het vissen.

Fun varen met een consoleboot

Voor wie de consoleboot niet gaat gebruiken om te vissen heeft meer dan voldoende mogelijkheden. Zoals al eerder vermeld, u kunt gemakkelijk bepalen waar u te water wilt gaan. Door zijn geringe lengte is hij makkelijk te vervoeren. Natuurlijk wilt u ook met vrienden en bekenden te water gaan, dit kan met zo'n 6 á 8 personen. Zodoende heeft u een zeer veelzijdige boot die u voor vele activiteiten kunt gebruiken.

Kortom: de consoleboot is de boot die u makkelijk kunt vervoeren. Daarnaast is hij relatief goedkoop is in aanschaf en is vriendelijk in gebruik onderhoud. De ideale boot waar u alle kanten mee op kan!